Η φιλοσοφια μας

Το GrandeMar Suites & Villas είναι ένα κατάλευκο και ανάγλυφο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών χτισμένο μόλις μια ανάσα (200 μέτρα) από το κεντρικότερο σημείο της Αστυπάλαιας, τους ανεμόμυλους. Αποτελείται από 4 πολυτελείς κατοικίες, άρτια διαρρυθμισμένες και πλήρως εξοπλισμένες, έτοιμες να σας παρέχουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Αστυπάλαια. Η σωστή διαρρύθμιση και η εργονομία δίνουν τη δυνατότητα ακόμη και σε πολυάριθμες οικογένειες ή παρέες να απολαύσουν μια άνετη διαμονή χαρίζοντας τους παράλληλα την αυτονομία και ανεξαρτησία που επιζητούν. Κάθε κατοικία έχει σχεδιαστεί με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, πολύ μεράκι και άριστης ποιότητας υλικά με μοναδικό στόχο, να καλύψουν οποιαδήποτε επιθυμία σας...

Τα υλικά κατασκευής, τα χρώματα, τα αέρινα υφάσματα, τα έπιπλα αλλά και ο φωτισμός, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια υψηλής ποιότητας και αισθητικής ώστε να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ξεκούρασης… Η θέα από κάθε σημείο του κτιρίου σας δίνει τη δυνατότητα να γευτείτε τόσο τον απέραντο ορίζοντα και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, όσο και τη μοναδικά γραφική χώρα με το κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή της! Η πολυετής πείρα μας στον ξενοδοχειακό τομέα μας επιτρέπει να νιώθουμε τις επιθυμίες όπως και τις απαιτήσεις σας και να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά στην πραγματοποίηση τους. Όραμά μας είναι να βιώσετε την πολυτέλεια, μέσα από το χώρο και τις υπηρεσίες μας, σε ένα νησί αρχοντικής απλότητας και ηρεμίας. Σας καλωσορίζουμε στην Αστυπάλαια και υποσχόμαστε η διαμονή σας στο Grandemar να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Το GrandeMar Suites & Villas στην Αστυπάλαια μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής που η παντοκρατορία του λευκού και το γαλάζιου, συνηγορεί στην ολοκλήρωση ενός σκηνικού λιτής αρχοντιάς και απόλυτης σεμνότητας.

Πέτρινες εσωτερικές καμάρες , λευκοί τοίχοι και γηινα υλικά, δημιούργησαν το GrandeMar Suites Suites & Villas στην Αστυπάλαια, που ισορροπεί ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, αλλά δεν χρειάζεται να “αποφασίσει”..

Ρομαντική αύρα στις Σουίτες, που αγναντεύουν το Αιγαίο. Φιλοξενεί την χαλάρωση κάτω από τον ήλιο στη διάρκεια της ημέρας και την ήρεμη περισυλλογή κάτω από τον έναστρο θόλο τη νύχτα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕστο GrandeMar Suites & Villas

Σας καλόσορίζουμε στην Αστυπάλαια και σας ευχόμαστε καλή διαμονή.

Το προσωπικό του GrandeMar Suites θα είναι πάντα δίπλα σας και πρόθυμο να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Το προσωπικό μας ειναι άρτια εκπαιδευμενο ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα σε κάθε περίσταση.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και έτοιμοι να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε με στόχο πάντα την πιο εύκολη και ευχάριστη διαμονή σας στην Αστυπάλαια.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΠροστατεύουμε το περιβάλλον

Σας καλωσορίζουμε στην Αστυπαλαια και σας υποδεχόμαστε στο GrandeMar Suites & Villas, με πράσινη διάθεση.

Το GrandeMar Suites & Villas απο την πρώτη μέρα λειτουργίας τους εχει ως προτεραιότητα να σας προσφέρει παροχές υψηλών προδιαγραφών, φροντίζοντας πάντα να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.

Για αυτο το σκοπό, εφαρμόσαμε μια σειρά ενεργειών με τις οποίες θεωρούμε πως βάζουμε και εμείς ενα μικρό λιθαράκι σε αυτο το δύσκολο έργο, τη προστασία του περιβάλλοντος.